Sindikat profesionalnih fudbalera BiH i ordinacija FizioMed iz Mostara, specijalizovana za oporavak od sportskih povreda i tretmane za sportaše, potpisali su Ugovor o saradnji.

Potpisanim Ugovorom, FizioMed pružati će svoje usluge, koje su idealne za sve članove naše organizacije, po povoljnijim cijenama, odnosno uz popuste. Naročito nas veseli da je pomenuta ordinacija nastala inicijativom Marka Crnova, fudbalera, koji je i sam uvidio važnost Sindikata kroz njegova vlastita iskustva u toku karijere.

“Nogomet je moja ljubav od malih nogu i čitav svoj život sam posvetio nogometnoj lopti, uz kojoj sam završio školu. U toku moje karijere imao sam nekoliko ozbiljnih povreda, te sam svjestan uloge fizioterapeuta u samom oporavku. Moja djevojka Maja, koja je inače magistar fizioterapije i ja pokrenuli smo zajednički posao baziran na sportskoj rehabilitaciji.”, rekao je Crnov, dodavši:

“Danas sam sretan što mogu pomoći nogometašima u što bržem i uspješnijem povratku na teren, što je bitno, jer je to posao od kojeg žive. Zahvaljujem se Sindikatu na povjerenju, ovoj sjajnoj organizaciji koja vodi pravnu brigu o sportašima i radujem se budućoj saradnji.”

Sindikat profesionalnih fudbalera BiH poziva svoje članove da koriste usluge našeg partnera FizioMed, da ih zaprate na društvenim mrežama i informišu se o svom zdravlju.